We zijn voortdurend op zoek naar betere manieren om de auto beter te laten presteren, of dit nu betekent dat we wrijving moeten verminderen, het remmen moeten verbeteren of een beter brandstofverbruik. We zoeken ook voortdurend naar manieren om de ervaring aangenamer te maken, zowel voor de chauffeur als voor de passagiers. Ik heb de websites van oliemaatschappijen gebruikt om informatie over oliën te vinden, en ik ben helemaal niet verbaasd dat ze je niet vertellen wat de sterke en zwakke punten van de werkelijke olie zijn. Als er een ding dat oliemaatschappijen consequent hebben gedaan voor de afgelopen decennia, het is om mensen in het donker over hoe hun producten invloed op de prestaties van de motor, zowel binnen als buiten. Dit komt omdat het niet ten goede komt hen om u te informeren over hoe hun olie de prestaties van de motor beïnvloedt, zodat ze gewoon niet. Het enige waar ze erg goed in lijken te zijn, is zichzelf beschermen tegen de gevolgen van hun producten.

Dus we gaan niet uren door te gaan met welke additieven het meest effectief zijn voor hoe lang en waar we de beste voor u kunnen vinden. Wat we zullen doen is u door onze top motor oliën en u vertellen over een aantal van de interessante feiten over hen.

Om te beginnen is de gemiddelde leeftijd van een auto 11 jaar, dus we beginnen met oliën die de langste levensduur en laagste kosten per gallon (c/g) bieden. Lichtergekleurde oliën hebben de neiging om de gemakkelijkste te hanteren, en een lichtergekleurde olie bevat minder zware metalen, dus er zijn minder zorgen over hoe de olie kan een motor beschadigen. De meest voorkomende glijmiddelen voor motoren zijn synthetisch en plantaardig. Synthetische glijmiddelen hebben een langere houdbaarheid omdat ze meer geconcentreerd zijn dan plantaardige oliën, en ze veroorzaken geen oliedeeltjes aan elkaar plakken.

Te vaak mensen proberen om ons olie die ze gekocht, omdat ze niet zeker wat ze hebben. Voor het grootste deel testen we onze olie. Dat is echter slechts een deel van het proces. De echte sleutel is transparantie. Het hele product review proces is transparant gemaakt, zodat we een opgeleide, eerlijke en onpartijdige beoordeling op elke olie die u koopt doen. We doen dit al vele jaren in onze automotive oliën. Als je ooit een vraag hebt over een olie, stellen we een goede vraag. Als uw olie niet goed genoeg is, zullen wij u laten weten. Als u niet tevreden bent met een olie die we aanbevelen, zullen we het terug te nemen en u vertellen wat te doen.

Onze olie beoordelingen voor auto motorolie is gebaseerd op onze kennis en ervaring en niet gebaseerd op wat we worden verteld door iemand anders.

U ons ook vinden op de website. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, u contact met ons opnemen via onderstaand e-mailadres.

Als u van ons werk houdt en uw steun wilt tonen, vragen wij u om een donatie te overwegen. Dit helpt ons betalen voor reizen en eten om onze blogposts en blogreacties op verschillende forums te bezoeken. U zich ook abonneren op de blog via e-mail door te klikken op de link aan de bovenkant van deze pagina en we sturen u een e-mail wanneer een nieuwe post of reactie wordt gepubliceerd. We accepteren ook bitcoinbetalingen via Paypal, Venmo, Google Wallet en Skrill. De link voor deze betaalmethoden staat op onze blogpagina. Hartelijk dank voor het lezen en voor het ondersteunen van ons op deze manier! We hebben veel feedback van onze lezers gelezen en we zijn blij om te zien dat velen van jullie denken dat onze website een geweldige job doet in het verstrekken van de juiste informatie aan hun eigen behoeften. We hebben een paar suggesties voor het verbeteren van de website voor onze lezers.