Mijn vader zei altijd dat ik altijd de motor moest schoonmaken voor en na het rijden. Hij was een grote fan van "Clean Oil" en "Clean Cars".

Hij hield van deze olie en wilde dat ik hetzelfde deed. Na wat onderzoek en kijken naar de olie kreeg ik in een grote bulk pack en besloot dat ik zou dit te maken in mijn leven.

Ik wilde iets maken dat eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen was en een geweldig resultaat zou geven. Het is iets dat kan worden gebruikt op elke auto en dat zou u helpen geld te besparen. Ik hoop dat het je helpt! Als ik niet iets dat je wilt dan kun je een reactie achterlaten en ik zal een geschikt alternatief te vinden en maak het beschikbaar voor jou.

Houd er rekening mee dat deze olie is zeer vergelijkbaar met de Oil Change Kit die wordt verkocht bij vele automotive winkels zoals Kroger en Sam's Club.

Mijn motto is simpel:

"Als je van een auto houdt en een olie-expert wilt zijn, moet je een auto hebben." In het verleden heb ik geschreven over automotoren, motorolie en olieverversingen, evenals hoe de olie te verversen in een auto. Ik schrijf ook over auto's, motorfietsen, snowboarden, sneeuwschoenen en vele andere dingen en hoe je veilig blijven tijdens het sneeuwschoenen, skateboarden en motorrijden. Toen ik kwam over dit bericht, was ik geïntrigeerd door deze vraag en was op zoek naar een andere manier om de informatie te krijgen. Ik besloot om een beetje te schrijven over de nieuwe olieverversing kits zie ik die er zijn. De oude olieverversing kit was eenvoudig, het bestond uit een fles olie en een klein hulpmiddel om het toe te passen op uw voertuig.

Toen ik deze blog in 2009 begon, hadden we nog steeds geen manier om uit te vinden of de olie die in de auto wordt gebruikt daadwerkelijk van een betrouwbare leverancier kwam, maar na veel onderzoek heb ik weten te komen dat in de afgelopen jaren een aanzienlijk aantal van de oliën die in moderne auto's worden gebruikt, ook in de VS worden gemaakt.

Ik ben nu een van de hoofdauteurs van de Nederlandse oliegids en ik heb nu een lijst samengesteld van alle oliemaatschappijen die in Nederland verkopen. Ik heb ook een online gids voor de Nederlandse olie regelgeving voor de beste keuze van de auto olie voor uw auto. De lijst van oliemaatschappijen is niet compleet, maar het bevat wel veel bedrijven en veel oliën. Het is ook interessant om te zien welke oliën zijn in de markt voor meerdere jaren, en welke zijn nog nieuw. Er zijn meer bedrijven dan we kunnen kiezen, natuurlijk.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school moest ik mijn studie in het buitenland doen en toen ik terugkwam vond ik mijn droombaan in de olie-industrie! Ik begon te werken bij een oliemaatschappij waar ik leerde over een aantal interessante onderwerpen en begon andere oliën en motorolie onderzoek. Nu heb ik een kleine blog waar ik post mijn onderzoek en onderzoek artikelen. Mijn blog wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe ontdekkingen en artikelen en wordt voortdurend bijgewerkt met nieuw onderzoek.

We praten ook graag over motorolie! Als u meer wilt weten over onze favoriete oliën of andere motoroliën of motoroliën van andere fabrikanten, sluit u dan aan bij onze community en bespreek met ons. Als je enige kennis hebt en we zijn op zoek naar nieuwe informatie dan hebben we genoeg discussies te delen over de gemeenschap. We hebben regelmatig nieuwe onderzoeksartikelen toegevoegd. De volgende zijn slechts een paar van de nieuwe artikelen die we hebben toegevoegd aan onze blog. Dit zijn de meest recente onderzoeksartikelen.